top of page

kennis geeft ruimte

Bij Wendel geloven we in het maken van ruimte. Iedereen heeft toch ruimte nodig om te kunnen bewegen? Door de JUISTE kennis te vergaren en door te geven hopen wij ook dat we jou of je organisatie ruimte kunnen bieden.

Zijn er ook alternatieve leerkansen voor onze organisatie?

Geen zin in het volgen van een cursus, of zijn er juist wat grotere groepen die allemaal wel een update kunnen gebruiken? Wij geven ook dagdeel cursus op maat aan groepen tussen de 6 en de 20 mensen.

"Oefening baart kunst"

SCHOOL IS LEuK!

PROCESgang 1ste en 2de jaar

ONLINE(ZOOM) OF KLASSIKAAL: Hier leer je in 2 dagdelen, spelende wijze, wat de regelgeving van je verwacht in het managen van het 1ste en 2de ziektejaar van een collega. Handig om elke twee jaar even te herhalen in verband met veranderende regelgeving en werkprotocollen.

OPFrisser

ONLINE(ZOOM) OF KLASSIKAAL: In een leuke vlotte ochtend of middag frissen wij je kennis van het huidige verzuim lekker op! Je krijgt de huidige tips en trends te horen, de do's en don'ts maar vooral ook handvatten op mogelijk verzuim wat er nog aan zit te komen. Deze cursus passen we altijd aan op de organisatie, dus voorafgaand aan de cursus willen we graag even de huidige gang van zaken doorspreken.

preventief aan het werk

ONLINE(ZOOM) OF KLASSIKAAL OP MAAT: Iedereen heeft er wel een bepaalde kijk op of mening over in je organisatie. Inmiddels weten wij dat preventie een keiharde positieve maatregel is die de investering DIK terugverdient. Maar hoe pak je dat aan vanuit een medische preventieve blik, en hoe ga je er organisatie breed mee om, want het moet toch ook persoonlijk blijven? Samen met haar VIA's laat Wendel zien wat de mogelijkheden hemelsbreed zijn, en kijken ze ook waar jouw organisatie op kan gaan focussen.

scholing
Asset 1@2x.png
bottom of page